Terwijl Het nest van de Harpij nog maar pas uit is, heb ik de verbeterde versie van deel 2 Het Glazen Paleis al naar de uitgever gestuurd en ben ik op dit moment bezig de Engelse vertaling van deel 1 ook aan te passen, zodat die in december naar de redacteur kan.

Verder zijn wij natuurlijk volop met promotie bezig, niet alleen via Facebook, Twitter en andere relateerde sites. Ik neem ook contact op met tijdschriften voor de juiste doelgroep van Yougian en met sites die interesse zouden kunnen hebben. Veel tijdschriften en sites plaatsen namelijk boekrecensies. Verder ben ik mij aan het voorbereiden om presentaties te geven op scholen, zowel basischolen als middelbare scholen. Heel spannend natuurlijk, maar ik heb fijne mensen aan mijn zijde die mij daarin steunen en ermee helpen. Bovendien is er zeer binnenkort (hopelijk nog voor de feestdagen) op Den Haag CS en Den Haag HS een poster van mijn boek te zien.

Leuk en spannend deze tijd!  

Nieuwe reacties

02.10 | 14:05

Hoi Desiree! Wat ontzettend leuk, dankjewel! Nou, misschien wel, ik ben druk bezig met wat andere boeken tussendoor, maar heb wel een deel 2 in mijn hoofd!

02.10 | 13:59

Hoi Latoya

Het boek dromenvanger was spanned en leuk hoop dat er een vervolg komt op het boek

Groetjes desiree put

27.10 | 10:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

23.10 | 17:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!