Jax Banshee steelt de show ... en meer

De 21-jarige Marysa (Rys) Bell is samen met haar vriendin Xenna gevraagd voor een rolletje in de muziekfilm van de populaire Londense band Jax Banshee. Als megafan is Rys superblij en doodnerveus tegelijk. De opnames verlopen uitstekend en de bandleden blijken naast muzikale genieën ook nog eens hele aardige jongens te zijn. Met name Alex Barclay maakt een diepe indruk op Rys, en zij op hem. Maar Rys is op haar hoede, want ze is van mening dat een relatie met een superster gedoemd is te mislukken.

 

Terwijl Rys het wereldje van Jax Banshee in wordt gezogen – en ondanks haar dappere pogingen toch voor Alex dreigt te vallen – staat haar halfbroer Ben opeens voor de deur. Hij is jaren geleden naar Amerika verhuisd om daar een modellenbureau te starten. Rys is blij met zijn bezoek, maar al snel komt ze erachter dat hij dingen voor haar achterhoudt. Dingen die hem in een compleet ander daglicht zetten en die voor haarzelf en haar vriendschap met Jax Banshee weleens fatale gevolgen kunnen hebben.

Nieuwe reacties

02.10 | 14:05

Hoi Desiree! Wat ontzettend leuk, dankjewel! Nou, misschien wel, ik ben druk bezig met wat andere boeken tussendoor, maar heb wel een deel 2 in mijn hoofd!

02.10 | 13:59

Hoi Latoya

Het boek dromenvanger was spanned en leuk hoop dat er een vervolg komt op het boek

Groetjes desiree put

27.10 | 10:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

23.10 | 17:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!