Boekpresentaties/lezingen

Nu mijn boek 'Yougian. Het nest van de Harpij' er is, ga ik langs op scholen om het boek te presenteren. Dit kunnen de groepen 7/8 van de basisschool zijn, maar ook brugklassen en hoger. Ik vertel de kids iets over het schrijven van boeken en over hoe ik op Yougian ben gekomen. De presentatie kan ook interactief zijn, waarbij ik de kinderen zelf laat ervaren hoe je een verhaal tot stand kunt brengen door bijvoorbeeld al de hoofdfiguren, een omgeving en tijdsbepaling en een conflict te verzinnen. In overleg met de school kan ik ook leuke prijzen ter beschikking stellen, bijvoorbeeld voor schrijfopdrachten of een zelfgemaakte woordzoeker.

Ik kan tevens leuk promotiemateriaal meenemen naar de presentatie, zoals boekenleggers en postkaarten. Verder teken ik zelf heel veel en neem ik schetsen mee die ik van hoofdfiguren van Yougian heb gemaakt. Het is ook mogelijk dat de kinderen en/of de school ter plaatse boeken van mij kopen, die ik natuurlijk met alle plezier signeer.

De prijs van de presentatie wordt bepaald op basis van de wensen van de school. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

latoyameuris@gmail.com

06-20822740

   

ria van veen 16.09.2013 19:35

Mooie
We website, ziet er perfect uit als de boeken ook zo zijn?
Morgen op pad.

Latoya 16.09.2013 19:36

Dankjewel lieve Ria, ik hoor wel wat je van de boeken vindt :)

Nieuwe reacties

02.10 | 14:05

Hoi Desiree! Wat ontzettend leuk, dankjewel! Nou, misschien wel, ik ben druk bezig met wat andere boeken tussendoor, maar heb wel een deel 2 in mijn hoofd!

02.10 | 13:59

Hoi Latoya

Het boek dromenvanger was spanned en leuk hoop dat er een vervolg komt op het boek

Groetjes desiree put

27.10 | 10:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

23.10 | 17:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!